حذف و بازیابی عکس در لایت روم

مطمئناً اتفاق افتاده است که پس از گرفتن عکس از صحنه ، تصویر دلپذیر به نظر نمی رسد. با استفاده از فیلترهای موجود در عکس می توانید زیبایی را به عکس خود اضافه کنید. این فیلترها در برنامه های مختلف موجود هستند ، اما مهمترین و آسانترین نرم افزار برای استفاده در Lightroom هستند. اگر می خواهید آموزش لایت روم را به صورت حرفه ای یاد بگیرید ، ادامه مطلب را بخوانید.

فیلم آموزش کار با لایت روم اکنون که تصاویر موجود در مجموعه را گروه بندی کرده اید ، می توانید کارهایی را در Grid و Filmstrip انجام دهید که در غیر این صورت امکان انجام آنها را نخواهید داشت ، مانند مرتب سازی مجدد تصاویر یا حذف آنها از دیدگاه بدون حذف آنها از لیست.

همانطور که در شکل 1 نشان داده شده است ، اولین ورودی از مجموعه من را در پنجره مجموعه ها انتخاب کنید
شکل 1
کار با لایت روم اگرچه نمای وب تغییر نمی کند (در حال حاضر ، اولین پوشه در مجموعه من دارای تصاویری مشابه پوشه قبلی است) ، شما در حال کار با مجموعه ای هستید که می توانید تصویر خود را از نو تنظیم کنید.

گزینه Edit> Select None را انتخاب کنید. در صورت لزوم ، در نمای شبکه به پایین پیمایش کنید و Ctrl (Mac: روی دستور کلیک کنید) را فشار دهید تا دو تصویر آخر انتخاب شود. تصاویر انتخاب شده را به بالای نمای بکشید. هنگام کشیدن ، در صورت لزوم ، نمای به طور خودکار پیمایش می شود. انتخاب خود را بین تصاویر دوم و سوم بکشید و وقتی خط ورود عمودی سیاه ظاهر شد آنها را رها کنید (شکل 2 را ببینید). تصاویر انتخاب شده در موقعیت جدید خود در شبکه و نمایش فیلم موفق می شوند.

شکل 2
گزینه Edit> Select None را انتخاب کنید. راست کلیک کنید (Mac: روی دکمه Control کلیک کنید) تصویر چهارم را در نمای وب انتخاب کرده و از مجموعه حذف کنید. اولین مجموعه من در این مثال اکنون شامل هشت تصویر است (شکل 3 را ببینید).
شکل 3

کار با لایت روم اگرچه تصویر را از مجموعه حذف کردید ، اما از لیست شما حذف نشد. پوشه واردات قبلی (و همچنین پوشه All Photographs) در پنجره Catalog همچنان حاوی تمام تصاویر است. این مجموعه فقط اشاره ای به پرونده های اصلی است. حذف مرجع تاثیری در پرونده اصلی ندارد.

یک تصویر می تواند در هر تعداد مجموعه گنجانده شود – سپس هر مجموعه حاوی ارجاع خاص خود به همان پرونده است.

توجه داشته باشید

در آموزش حرفه ای Lightroom ، اگر تغییری در یک تصویر در مجموعه ایجاد کنید ، این تغییر در هر پوشه و مجموعه ای که تصویر به آن اشاره دارد ، قابل مشاهده است. این به این دلیل است که Lightroom تنها یک قطعه از هر فایل تصویر را در فهرست لیست خود ذخیره می کند و یک رکورد تغییر با آن ورودی مرتبط است. هر مجموعه حاوی همان تصویر به همان ورودی کاتالوگ اشاره دارد و بنابراین تصویر اصلاح شده را نمایش می دهد. اگرچه هنوز فایل تصویری اصلی لمس نشده است ، اما مقدار کاتالوگ آن تغییر کرده است. اگر می خواهید تصویری را به صورت متفاوت در دو مجموعه ویرایش کنید ، باید برای مجموعه دوم – یک ورودی دیگر – یک کپی مجازی تهیه کنید.
تصاویر را در کنار هم مقایسه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید